I FOLLOW U FOLLOW

Friday, April 2, 2010

KERBAU ku sayang

mesti korang pelik kan..pehal la tetiba sayang kerbau pulak kan..

hik3..etceli pada hari khamis yang lepas (yakni semalam) saya bersama2 cik ira dan cik ither telah pegi ke digital mall untuk membeli external hard disk.. setelah pusing2 dan survey menyurvey (rosak bm aku) maka berhentilah kami di satu gerai kecil (bukan kedai eh).. dia punya tokey sangat friendly dan ramah tamah.. selalunya orang2 yang meniaga kat situ macam malas2 ja nak layan customer kan.. tapi kat tempat ni lain sket.. dia cerita dari A sampai Z pasal external tu semua..mana bagus, mana x bagus.. yg bgusnya, tokei tu siap bawak aku pegi mesin atm lagi sbb aku x cukup duit..sungguh bagus dan peramah betol..

cerita punya cerita, maka aku pun 'ter'beli lah external nih..

Jenama : Buffalo
Kapasiti: 1 TB

pandangan atas my kerbau..ada lobang2

nama yang terpahat kat body my kerbau



sisi my kerbau..ramping kan

my kerbau sungguh kacak



KERBAU

**lepas ni dah boleh donlod cerita-ceriti tanpa risau untuk delete cerita-ceriti yang lama2..hik3



5 comments:

ateh said...

huhu...ni lah kerbau impian ah dlu...
tp...if size die lg kecik cket kn best...besor sgt nih...tp at least mesti ko hepi dpt 'pet' baru..huhu..
ah lmbt lg...=(

arif mohamad said...

yaaa...sgt hepi.. my kerbau sunggoh baek..
xpe..pelan2 kayuh..nnti boleh la beli satu..

irah_K said...

haha..sexy dowh kerbau ko..tergoda aku..ahah

arif mohamad said...

ahaha..kerbau aku maseh single..
sape2 nak ngorat kerbau aku, kene ngorat aku dulu.. ngahaha.. =P

aiSkELim said...

aku igt ape le kerbau tu..haha