I FOLLOW U FOLLOW

Monday, November 8, 2010

wehuuuuuu~~

hokay! dah 2 bulan x hapdet blog neh
sian pulak nengoknye
nak buat cane kan
xde idea kreatif
asik keje je
mane la idea nak bercambah
*nak cakap aku keje rajin sbnrnye*
hahahaha

well, dah almost 4 bulan aku keje kat sini
kat pulau langkawi nih
semuanya berjalan lancar
*duit pun keluar lancar je*
hehehe

kalau orang tanye duk langkawi dah pegi mane dah?
jawapan aku: tak pegi mana2 pun!
nama je duk langkawi
tapi tempat pelancongan satu pun x pegi lagi
setakat pegi jalan2 tepi pantai tu ade lah
itu pun sekali je
*sedih kan*

orang asik tanya aku
bila nak beli kete?
aku jawab: nanti2 la, tahun depan baru beli
naik je keta Honda City kawan aku tu sampai jemu
nanti dah jemu boleh naik kete lain lak
hahaha

minggu depan raya haji
so maknanya aku boleh balik kampung
yatta!
dah lama x balik
last balik pun time hari raya hari tu
nama je duk dekat
tapi nak balik rasa jauh jugak
nak kena naik teksi la, feri la, bas la
baik duk KL
naik bas sekali je direct sampai depan taman umah aku
xyah nak tukar2 transport dua tiga ploh kali
huhuhuhuhuhu

skang ni ngah musim nak berjimat cermat
nak kumpul aset untuk masa hadapan
nak beli keta
nak beli rumah
nak beli tanah
nak beli orang
*hahahaha*

okeh, masa untuk sambung bekerja
dah la buat blog time keja
isk3
apa nak jadi nih

2 comments:

Itther said...

beli orang? wahwahwah!!

uik, kasik tulis la keje ko kat sane watpe? cuci mata ke? cuci mesin ke? nak tau..hehehe..

arif mohamad said...

hahaha...
nanti aku buat entry khas yek..
sabau sket..