I FOLLOW U FOLLOW

Wednesday, November 25, 2009

Kepulangan

hari ni gue mahu balik kampung..yeay!!akhirnya balik gak umah..dah bape lama tak balik da nih..ni semua tesis punya pasal..kena balik lambat..dah la balik lambat, 'squating' kat 1st lak tu..hahha..lantak la, sapa suh x kasi kitorang apply nak stay..
kitorang berempat mungkin bergerak serentak, tapi haluan berbeza (time blog ni ditulis, diorang sume tido lagi)..aku balik kulim, zul balik sungai petani, sham balik manjung dan eli balik cameron..aku ngan sham balik naik bas, zul ngan eli masing2 bawak kereta..
aku x dapat nak cuti lama2..sbb nak kena balik UM awal 2 mnggu..nak buat fieldwork utk tesis..xpe la, korbankan lagi 2 mggu cuti tu ntuk buat keja...huhuhu.. rasanya aku akan balik UM pada 14 Dis kot..xpun 15 @ 16...x confirm lagi..malas jugak sbnrnya nak balik awal ni...barang2 semua dah la ada dalam stor, nak kena tggu stor bukak masa sem bkak nnti..huhu..xda baju nak pakai..
sepanjang 2 minggu aku kat umah, aku x dapat nak online..sbb xde internet..aku dah terminate maxis broadband yang aku pakai dulu..huhu..dapat kurasakan betapa bosan gampang berada di rumah nnti..hahha..so xkan ada update dari aku untuk 2 minggu dari skarang..
selamat bercuti aku ucapkan kepada sesiapa yang bercuti..gunakanlah cuti anda dengan sebaik2nya..dan selamat menyambut hari raya aidiladha kepada umat islam..

1 comment:

~ither~ said...

woi!! balik awal!! leh meronggeng..pe brg duk umah lelame..ahahahah~