I FOLLOW U FOLLOW

Tuesday, November 3, 2009

What A Day

Semalam yakni yesterday, kitorang macam bese la study kat library..the day before that kitorang dah ajak si itter join stadi skali..di ni ade masalah sket..fobia dengan library..maybe sebab dia takot buku2 kat libr tu kjar dia kot..wahahha..haha..enuf ckap pasal die..x dapat pekdah pun..

tibalah waktu petang..kitorang decide nak gi makan kat riang-riang...yeay!!riang-riang!! my fav restaurant..hehe..makanan die sedap2 plus ade certain2 makanan tu ade udang besar!! die punye "lauk" dalam makanan tu pun bnyk gile..x macam certain2 tempat, kedekut gile..nak bukti??tgk gmbr kat bawah ni..





tapi sebelum gi makan, kitorang singgah kat carrefour yang baru dibuka kat UOA..nak beli barang keperluan yang da abes..what i like about this branch is, carrefour ni x gune beg plastik ntuk customer..ade one kind of bag yang akan diberi menggantikan beg plastik..of course nak dapat beg tu kene beli barang at least RM50..kalu nak beli beg tu saje pun boleh gak rasenye..so if once dah dapat beg tu, next time nak gi shoping kat sane, kene bawak beg tu..kitorang beli banyak gak arr barang, tapi malangnye x cecah rm50 pun..so kene la bawak barang2 tu cam tu je..xde beg okay..nampak macam baru cilok barang2 kat carrefour jek..hahha..

one more thing yang interesting yang berlaku time shoping tu, kitorang x tahan ngan gelagat si itther (damn!!budak ni lagi, xde orang lain ke??) she was very2 excited..macam xpenah gi shoping!! dengan bakul yang boleh disorong ke sane sini plus die jalan dengan lajunye, dah macam F1 beb..penat kitorang nak kejar..nak tgk camne aksi die?? tgk la video kat bawah ni..hahahha..(^_^)

4 comments:

Anonymous said...

the kengs...hahah

Anonymous said...

hahahahaaha......video tue plg lwk dowh....
"we coming in peace......wut...wut.....wut

mY Qon~~

arif mohamad said...

we mean no harm..woot woot woot

~ither~ said...

ade ke aku ckp woot woot dlm tu?? erkk!!