I FOLLOW U FOLLOW

Friday, December 25, 2009

munyit oh munyit

pagi tadi bila aku bangun dari tido macam biasa la, bukak tingkap dan on laptop..aku pun terdengar la bunyi berdentam dentum kat bumbung parking motor..aku dah dapat agak bunyi apa..apa lagi..si munyit la..pagi2 dah merantau ke bilik orang..mission adalah untuk mencilok makanan..boleh dikatakan tiap2 pagi la aku nampak munyit2 tu menjalankan misi diorang..
sebelum2 ni aku x berjaya nak snap gambar diorang, tapi pagi tadi aku dapat bertindak dengan pantasnya untuk mencapai handphone nokia Xpress music aku yang warna merah hitam tu (tetiba specific pasal henpon) lalu snap 2-3 keping gambar munyit2 sekalian.. so sila la lihat aksi2 diorang di bawah ini..
.:tengah ushar line:.
.:siap bawak anak jalan2 lagi:.
.:tgh panggil kwn2 join skali:.




5 comments:

zulcar9 said...

hang bagi ja makanan kat depa tu..kesian depa tu lapaq jugak..hahaha

Itther said...

kawan2 ko gak arip..jg la kbajikan diorg tu..ape punyer kawan la ko ni..

arif mohamad said...

zul: aku sendiri pun x mkn pagi2, ni nak bagi kat depa..

ither: bukan adik2 ko ke??ape nak jadi ko nih, adik2 sendiri x reti nak jage..

irah_K said...

giler gamba antoo kat sblah ni..hahaha....ko ngah usha monyet2 ni ke rip..??...hahaha

arif mohamad said...

hahah..kasik seram sket blog aku nih..ngahahah..