I FOLLOW U FOLLOW

Wednesday, December 30, 2009

Old Memories

Kah Kah Kah Kah... nak tau kenapa aku gelak? sbb aku tengok balik gambar kelas aku time form 1 ngan form 2.. klaka gile muka sorang kawan2 aku (termasuk aku).. sila la tengok gambar2 kat bawah ni ye.. konpem korang gelak..

Form 1: aku kat barisan belakang paling kanan



Form 2: aku jadi ketua kelas


pastu tadi kawan aku ada add aku kat fb.. aku tengok dia dah kawin, so aku x kisah la sbb ramai kawan2 aku dah kawin pun.. tapi bila aku tengok betul2 gambar kawin dia, sekali lagi aku terkejut.. nak tau sebab apa? sbb husband dia tu mmg aku kenal.. macam mana boleh x kenal kan, kami semua satu kelas dari Form 1 sampai Form 3.. sungguh x sangka.. dulu macam x bercinta pun, tapi mungkin diorang bercinta lepas skolah..


Gambar diorang masa sekolah


Gambar kawin diorang


kepada Aiman dan Sarah, selamat pengantin baru. semoga korang berbahagia hingga ke akhir hayat.


**seronok tengok gambar kawan2 kawin, tetiba sedih teringat dua orang budak kelas aku yang dah meninggal dunia. seorang lelaki, seorang perempuan. yang lelaki meninggal sebab kemalangan, yang perempuan meninggal sebab kene tikam. Al-Fatihah untuk roh diorang..Aminn..




6 comments:

zulcar9 said...

keciknya hang masa dulu2..org lain semua tin ggi hang ja rendah..kah kah kah..=D

arif mohamad said...

aku lambat membesar..

irah_K said...

gaye bahu ko mmg same till now

arif mohamad said...

gaya bahu aku? gaya camne wei??
adakah gaya seperti bahu aku terangkat? itu memang natural dowh..memang bahu aku macam tu, x silap aku, abang aku pun same gak..

sham said...

cite la pulak pasal kawan kene tikam tu.. lg menarik..

arif mohamad said...

nnti kalu aku ade mase aku story la..