I FOLLOW U FOLLOW

Tuesday, January 5, 2010

Flu please fly away~

hate this.. x suka betol bila selsema..nak bernafas pun susah.. seb baik semalam kelas ada malam je.. so aku makan ubat dan tido the whole day.. bangun pagi kul 8am then tido kul 9 sampai 12.30 tgh hari...tu pun sbb diorang kejut ajak gi makan.. then lepas makan lunch aku tido lagi dalam kul 3 camtu sampai la kul 5.30.. kul 6 gi makan, 6.30 gerak gi klas sampai kul 9 lebih.. kul 10.30 aku dah tido balik..ngahaha..hari yang penuh dengan tido.. dah mkn ubat tapi x ilang2 lagi selsema nih..huhuhu..hopefully will get well soon..

**dalam x sihat pun sempat lagi pegi TV3 time tgh hari sbb nak amik tiket AJL ntuk hari ahad ni..seb baik dapat tiket this year...yippie..

7 comments:

Itther said...

siler sihat sebelum ahad!!
nak dera ko!!

arif mohamad said...

ohoi!!!!

sham said...

jgn makan ubat len selain soluble! soluble terbaek!

arif mohamad said...

soluble x memberi kesan kat aku...

Itther said...

amik yg x soluble..
biar berketul dlm perut ko..

arahan : jurutera kimia okay!!

arif mohamad said...

ither: ko tu jurutera kimia yang hampeh.. orang suh hidu bau biji kopi masa test perfume pun xtau sbb ape.. =P

Itther said...

bukan xtau la..saje aku nak uji IQ korg tyme tu..lalala~