I FOLLOW U FOLLOW

Sunday, January 3, 2010

Outing

semalam pegi mid..saje jalan2 sebab bosan duk kat bilik..tapi memang plan nak keluar pun the day before that.. ditambah pulak dengan makan lunch kat kolej yang tak berapa nak "enak" tu..lagi la laju keluar..hehehe..

sampai je kat mid, punya la ramai manusia..budak2, mak budak, bapak budak, nenek budak pun ade..haihh x reti2 nak duk rumah ke diorang ni..hari isnin dah bukak skolah, x rasa excited ke.. aku dulu kalau lagi 2-3 hari nak skolah, excited gile kot..sbb sume barang baru2..beg baru, buku baru, kasut baru, baju baru..

sehari kalu tak seploh kali tengok barang2 tu kira x sah la kan..kasut sekolah jangan kira la brapa kali bukak dan ikat balik tali kasut tu, sekejap macam ni, sekejap macam tu..buku teks ngan buku2 lain dah siap balut dah.. beg skolah dah try2 galas sambil jalan2 dalam umah.. baju dah semangat iron awal2..excited gile kan...hahaha...

ingat semalam nak beli sweater baru..tapi harapanku musnah..x jumpe lak sweater yang berkenan..tapi xpe, bnyk lagi tempat yang belum dijelajah..tunggu la duit aku masuk nnti, sure aku beli punye..ngahahaha..

last2 masuk MPH..kononnye nak rehat jap sbb penat gile berjalan..dah la ramai orang, so skill berjalan pun di tahap yang maksimum la untuk elak2 dan selit2 dalam lautan manusia tu..jadi, ke MPH la destinasinya..mula2 gi section reference book..nak try tengok buku2 ntuk subjek sem ni..tapi xda pulak..ke sbb aku terlepas pandang ke xtau la.. so pegi section novel lak..

jalan punya jalan, belek punya belek, tetiba aku jumpa novel ni...

TADAAAAA...



The Vampire Diaries...excited beb..walopon novel tu dah lame..tapi sbb aku tengok tv series, so aku nak jugak baca buku dia..nak tau la jugak jalan cerita sebenar kan..yg kat tv tu dah diringkaskan..aku jumpe 3 volume..sudah, xtau nak pilih yang mana..yang mana keluar dulu ni..rintih suara kecil aku di dalam hati..selak punya selak x jugak tau mana satu keluar dulu..so aku pergi kat komputer yg disediakan, dan aku search la pasal buku ni.. then tau la mana satu keluar dulu.. disebabkan duit aku xde je aku kene beli satu je dulu..kalu duit dh ade, dah borong tiga2 skali..hehehe..


jadi skang aku dah ada buku nak dibaca..tapi x start2 pun lagi baca..smlm letih gila..so tido awal..arini kot start baca buku ni.. dah abis nnti boleh beli buku baru...hehehe...



**bangun pagi tadi trus download Idola Kecil 2 Final...congrats kepada Dayana sbb menang..Azzam naib juara dan Ain tempat ke-3.. favourite aku top 2 beb..suka gile..*wink2*


2 comments:

ateh said...

i likes dis...nnt da abeh bg pinjam eh??haha...*xyah le ah beli...ngeh2...=P

arif mohamad said...

boleh2..nnti amik nombor ye ah.. =P