I FOLLOW U FOLLOW

Monday, May 24, 2010

Langkawi! here i come!

And someday I know it'll all turn out
And I'll work to work it out
Promise you, kid, I'll give more than I get
Than I get, than I get, than I get

tepat jam 3.07 petang, aku dengar lagu kat atas nih.. ghupe2nye henpon aku yang berbunyik.. tengok nombor, xde nama..nombor area KL.. aku pun jawab la dengan tanda soal sape agaknye di hujung talian..

caller: hello, may i speak to mr arif?
me: yes, arif speaking.
caller: poh sim here.
me: oh yes? (dalam hati aku dah berbunge2..poh sim?? lafarge??)
caller: we would like to invite you for the final stage interview in Langkawi.
me: oh really? when is it?
caller: 10th of june..
..
..
..
..
..
coversation continues...

alhamdulillah..aku dapat ke final stage..unexpected sebenarnye..sbb masa group assessment aritu pun main2 jek..x yakin sangat.. bersyukur jugak la dapat peluang terakhir nih.. menurut Miss Poh Sim tadi, flight ticket boleh claim kat diorang, so skang ni depends kat aku either nak fly dari KL ataupun Penang..

aku masih menunggu emel dari Poh Sim untuk semua details..tapi x smpai2 lagi pulak.. so tulis post dulu la..hehe..

itu je aku nak update..nnti pape perkembangan aku post lagi.. see ya!!

1 comment:

ateh said...

congrates arep!!!!!!!!!!!!