I FOLLOW U FOLLOW

Sunday, January 31, 2010

SUKMUM 2010 ~Sofbol~

semalam (hari sabtu) ada game sofbol.. aku adalah salah sorang player ntuk 1st college.. game yang menarik dan seronok.. tapi kitorang tewas di peringkat kumpulan.. first match 1st vs 11th.. first game bagi kebanyakan kitorang.. sebelum ni training je, xde fiendly ngan mana2 kolej.. second match 1st vs 2nd.. time match ni memang sangat2 letih dan kering sbb kena main pukul 2ptg.. kulit pun dah burn gila.. final match 1st vs puspita.. hujan rintik2 time ni, tapi abiskan jugak.. lepas abis je match hujan trus lebat dan kami main hujan!! haha.. seronok gak main hujan sbb lama dah x buat macam tu.. antara sebab kitorang kalah adalah x cukup training.. kitorang hanya training selama 2 minggu je.. itupun bukan tiap2 hari dan bila training x penah cukup orang.. so kitorang x kesah la kalah pun.. we deserved it..







***

hari ni pulak (hari ahad) pegi tengok match team sofbol perempuan 1st college.. diorang masuk semifinal sbb dapat 'bye' atas sebab johan kumpulan.. semifinal 1st vs 9th.. match ni menarik sbb kitorang para penyokong mmg 'pschyco' abis pitcher team lawan.. mula2 pitcher tu boleh senyum2 lagi.. bila lama2 muka trus berubah.. dengar2 masa abis match dia menangis.. hahaha.. sampai menangis kitorang pschyco dia.. team 1st menang lawan 9th dan trus ke final.. pasukan menanti adalah 2nd.. jam 2 petang kitorang ramai2 turun padang nak support dan pschyco apa yang patut.. tapi nasib tak menyebelahi 1st college.. 1st tewas ditangan 2nd.. tapi xpe..masing2 enjoy.. paling mencabar main dalam hujan lebat.. supporter pun ada yang main hujan jugak (termasuk aku).. seronok lagi hari ni dapat main hujan lagi..hahaha..








***

malam ni planning nak tengok wayang ngan eli, zul, dayat.. x pasti lagi nk tgk cite ape, maybe legion kot..



***

dah abis dah sofbol..next 2 weeks start main tenis lak.. tak penah main tapi just untuk suka2..

**tahniah kepada zul, eli dan dayat sbb terpilih untuk selection player MASUM..walaupun kalah, at least umpire nampak jugak pemain berbakat dalam team kita..

2 comments:

a PiEce of mE... said...

jgn tgk legion..xbes!

arif mohamad said...

dah tengok dah pun.. mmg x best..