I FOLLOW U FOLLOW

Monday, February 8, 2010

Olahraga SUKMUM

sabtu ngan ahad lepas
pegi tengok olahraga SUKMUM kat stadium UKM
aku masuk acara apa?
oh! aku x masuk acara
aku jadi photographer je
hehehe =P


100m wanita

100m lelaki

stadium view

penyokong + atlit

cuaca panas gila
dan disebabkan itu
maka gambar yang diambil pun berkurangan
aku xmau hitam lagi
cukup la hitam time sofbol aritu
so kesimpulannya aku duduk je kat bawah bumbung tempat penonton tu
hahahah

encik photographer tengah berehat


4x400m lelaki

kuartet 1st college


team 1st college


masa hari ahad ada event kat sebelah stadium tu
autoshow and drift
sempat jugak pegi tengok
best wa cakap lu
teringin gak nak try jadi penumpang
boleh je naik (RM10 untuk 2 round)
tapi aku x berani nak merisikokan nyawa aku
so duduk tepi je la
sambil snap2 gambar













ni plak video yg aku amik masa tengok drift tu
kualiti kurang baik sket sbb guna henset je




**rasa nak tukar profession la pasnih..tanak jadi engineer, nak jadi drifter..boleh?? hahah



4 comments:

ateh said...

x leh!!ko kene jd engineer gak..haha...nk naik pon takut,mcmne nk jd drifter??huh??kihkih=p

arif mohamad said...

ahahaha.. nak naik mmg la takut..
tapi kalau bawak x takut..

haris khairuddin said...

klu nk jd drifter, ko kne main nfs prostreet dlu smpi abis. br leh jd drifter terhebat. ;p

Deathclaw said...

Nak main electrical drift current bole r = p