I FOLLOW U FOLLOW

Tuesday, March 23, 2010

Batuk, Selesema, Tesis, Shoping dan Interview

jam skarang dah dekat pukul 11 malam.. tesis x jalan2 lagi arini.. haihh.. bila batuk ngan selesema ni, xda mood nak buat pape.. malas nak berfikir.. asik nak tido jek.. hari jumaat ni nak jumpa dr wan lagi.. xkan nak jumpa tangan kosong lagi.. 2 minggu je lagi beb.. hadoihh.. penat la macam ni..

esok nak kena pegi shoping sekejap.. shopping baju untuk interview keje.. skang ni dah start attend interview, tapi baju yang proper xde lagi.. so esok kene cari jugak sebab hari khamis nak pegi career fair ape mende ntah kat cyberjaya (betul ke??x ingat), pastu jumaat ade walk in interview company Alstom.. mintak2 semuanya berjalan lancar.. insyaAllah..

5 comments:

arif mohamad said...

www.jobmalaysia.gov.my

fakhruddin said...

good luck lagi. huhu. apsal ko asek sakit je?

arif mohamad said...

ntahla..cuaca x menentu kot..
antibodi lemah..uhuk2..

ateh said...

makan ubat...gudluck rep!!=)

arif mohamad said...

ubat xde..huhuhu..
anyway, thanx..