I FOLLOW U FOLLOW

Saturday, March 27, 2010

MUAT-turun

apabila xda keje nak dibuat (padahal report tesis x siap2 lagi)..maka sesi mendownload series menjadi hala tuju yang dituju2 (ape bende aku merepek nih).. skang ni tengah gila tengok survivor.. masa dulu2 sempat tengok season yang awal2 je..lepas tu tertinggal macam tu je.. so skang ni masa untuk kumpul balik season2 yang x sempat nak tengok..

http://www.glowfoto.com/static_image/27-052644L/7103/jpg/03/2010/img6/glowfoto

nah! sekali donlod 2 season complete!



3 comments:

ateh said...

pergghhh!!giler r rep....
da tau report x siap,duk gila survivor gak..hihi..
ah tkut le nk tgk..eiii..>_<
hmm...nk download gk...tp x tau cite ape..n x tau nk download mcmne..kdg2 dpt cite,subtitle nye xde...
bese la,org x penah download cite(x reti)..huhu..=p

arif mohamad said...

donlod je dulu..tengok nye belom lagi..
ala, senang je nak donlod2 nih..nak subtitle pun boleh cari.. xpe2..pelan2 kayuh..kalu penat nak kayuh, suh orang lain tolong tolakkan..hahah

ateh said...

cet~