I FOLLOW U FOLLOW

Monday, May 17, 2010

BBQ EE

hari jumaat lepas, telah berlangsungnya majlis BBQ buat kesekian kalinya untuk budak2 letrik batch 2006/2007..tempat berlangsungnya majlis adalah di rumah zahirah khalid yang tersergam indah di kelana jaya.. seramai 20++ peserta telah hadir bagi memeriahkan majlis tersebut yang diadakan pada sebelah malam. Majlis dimulakan dengan upacara memanggang chicken wings yang sangat2 lazat. Makanan sampingan yang lain adalah sosej-mosej dan spaghetti yang sedap2 belake..

maybe this is the last time gathering untuk budak2 EE tahun ni.. lepas ni semua dah sibuk keje dan duduk jauh2.. sekali lagi nak jumpe pun mase konvo nanti je kot.. rase sangat sedey sbb dah x dapat jumpe kawan2 sume, lepak2 skali..

kat bawah ni aku selitkan la beberapa keping gambar malam tu.. ini semua sebagai kenangan kita semua.. until our next gathering.. see ya and good luck guys!!









4 comments:

ateh said...

bestnye makanan2 tu...nyummy2...=p

arif said...

cedap2.. especially cupcakes tu.. yummeh!!

ateh said...

nk jugak!!!tulis name AH..hehe

arif said...

haha..nnti kita buat same2.. =P