I FOLLOW U FOLLOW

Saturday, May 8, 2010

Feedback Lafarge Attitude Test

ingat lagi x post aku pasal Lafarge Attitude Test (Ability Test sbnrnye) yang aku penah citer kat sini dulu.. ala ade dalam 3-4 post sebelum ni.. so tadi aku ada dapat feedback dari diorang thru email.. ni isi kandungan emel tu:

Dear Candidates

Congratulations! You have passed the Ability Test.

And now, we are please to invite you to the 2nd stage, which is the
Assessment Workshop. This is a one day event where you will be
participating in the simulation activities and business games.
The details of workshop are as follows:

Date : 20 May 2010 (Thursday)
Time : 9am - 4pm
Address: Associated Pan Malaysia Cement Sdn. Bhd.
Kanthan Plant
Batu 13 1/2, Jalan Kuala Kangsar
31200 Chemor, Perak Darul Ridzuan.
Tel : 05 - 201 1202 / 3

Appreciate if you could confirm your attendance for the interview session
before 11 May 2010.

skang ni aku dalam dilema..nak pegi ke x nih.. sbb aku ada kelas 3P sampai 21 Mei which means tarikh workshop ni masih di dalam jadual kelas 3P.. and then lagi satu, tempat tu kat Kuala Kangsar..camne aku nak gi sane?? nak naik bas, boleh, tapi kat mana aku nak gi??aku mana tau tempat2 kat perak tuh.. tapi dalam hati aku still ada rasa nak pegi sbb dalam kitorang ber-4, aku sorang je x dapat keje lagi..so aku dah ade peluang utk dapatkan keje..

hurmm..camne eh skang..nak pegi ke xnak..nak pegi ke xnak...

**Alhamdulillah, aku bersyukur sbb aku lepas test tu..cuma sekarang dalam dilema nak pegi ke x je..

2 comments:

sham said...

xyah risau 3p tu coz 20hb tu dah start blaja soft skill je..

Itther said...

gi la weh..
chemor tu dekat ngan ipoh..
ko leh gi ipoh dulu pastu kat medan gopeng ko leh amik bus gi chemor..
tp aku confuse..
ni chemor ke kk?
huhuhu~